Количката е празна


Крем Бифлекс

14,00 лв.

   Крем „Бифлекс”

– продукт с успокояващо, възстановяващо и тонизиращо действие при състояние на дискомфорт, причинени от преумора, напрежение и износване на ставите.

     Крем! Не е Биодобавка в капсули (без риск за стомаха).

   Препоръчва се като спомагателно средство при профилактика и рехабилитация за възстановяването на хрущялната тъкан, за подобряването на кръвообращението и предотвратяване на напряжение и възпаления в ставите.

   Активните съставки: екстракт от бодяга /SPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS/ (пресноводна гъба), D-глюкозамин хидрохлорид, хондроитин сулфат.

   Хондроитин сулфат – високомолекуларния мукополизахарид, който се съдържа в големи количества в различни видове на съединителните тъкани, предимно хрущялни. Стимулира процесите на регенерация на хрущялната тъкан, помага за възстановяването на ставната капсула, хрущялните повърхности на ставите, играе роля на естествена смазка на ставните повърхности, а също способства за намаляването на загуба на калций, ускоряването на възстановяване на костната тъкан, облекчава подвижността на увредените стави.   

  Хондроитин сулфат подтиска разрушаването на съединителна тъкан.

 D-глюкозамин хидрохлорид участва при синтеза на протеогликани, хиалуронова, ходроитин-сярната киселина и други вещества, които играят роля на „строителни” материали, вътрешноставната течност и хрущялната тъкан. Комбинацията от хондроитин сулфат и D-глюкозамин хидрохлорид се препоръчва като спомагателно средство при профилактика и рехабилитация за възстановяването на хрущялната тъкан, за подобряването на кръвообращението и предотвратяване на напрежение и възпаления в ставите.

   Екстрактът от бодяга (пресноводна гъба) осигурява трансдермално (прокарващо) действие, което позволява на активните вещества с 12-15% по-добро проникване чрез клетъчните мембрани. Оказва изразено противовъзпалително и противооточно действие.

Нашето предимство - 100% резултат!

   14,00 лв.

Можете да го закупите и от аптеките!

   

14,00 лв. xПодобни продукти

Ново Крем Живокост-балсам Крем Живокост-балсам 12,00 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!